Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi (2) / Sammon varhaiskasvatus - Tampereen kaupunki

Sammon päiväkoti aukeaa tammikuussa 2023 ja elokuussa 2023 kokonaisuuteen liittyvät Ainikin päiväkoti sekä Sammon esiopetus. Haemme joukkoomme aktiivisia ja kehitysmyönteisiä työntekijöitä. Yksikössä painotetaan positiivista pedagogiikkaa, joka perustuu lasten vahvuuksien löytämiseen ja korostamiseen. Toimintamme perustuu kotialueisiin ja liikunta on iso osa arkeamme. Olet sitten urasi alussa tai pidemmän työkokemuksen omaava, olet lämpimästi tervetullut mukaamme luomaan uutta!

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomeja (2) vakituisiin toimiin Sammon varhaiskasvatukseen. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan 15.12.2022- 31.1.2023 välisenä aikana.

Varhaiskasvatuksen sosionomi osallistuu kasvattajatiimissä toiminnan toteuttamiseen, pedagogiseen suunnitteluun, arviointiin, kehittämiseen ja oppimisympäristön muokkaamiseen. Hän vastaa omassa tehtävässään lapsen perheen ohjaamisesta ja tukemisesta ja huolen herätessä huolehtii perheen sosiaalisen tuen tarpeen arvioimisesta yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa. Varhaiskasvatuksen sosionomi tekee yhteistyötä perheiden kanssa lapsen hyvinvoinnin ja perheiden keskinäisen verkostoitumisen tueksi sekä toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana perheiden palveluohjauksessa ja erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä ja verkostoissa. Varhaiskasvatuksen sosionomi vastaa omassa tehtävässään yksikön turvallisuudesta ja työhyvinvoinnin toteuttamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus (laki 540/2018, 27§ ja 75§).

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Eduksi katsomme nepsy-osaamisen sekä liikuntakoulutuksen/osaamisen. Arvostamme halua kehittää ja kehittyä.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Johanna Eskelinen, puh. 0401945 240, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.10.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Johanna Eskelinen, puh. 0401945 240, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sammon kasvunpolku

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb