Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen sosionomeja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.
Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee lapsiryhmässä hoidon ja kasvatuksen tehtävissä, yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen hoitajan kanssa. Tehtävässä painottuu erityisesti sosionomin ydinosaaminen: yhteisöllinen näkökulma perheiden kanssa toimimisessa, lapsen sosiaalisen kasvun, voimavarojen ja hyvinvoinnin tukeminen ja tuen tarpeiden tunnistaminen.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen kasvattajan työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Työssäsi sitoudut Kemin varhaiskasvatuksen laatulupausten pohjalta tehtävään työhön.
Odotamme Sinulta hyvää varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta, hyviä havainnointi- ja dokumentointitaitoa, sensitiivistä ja positiivista otetta, kehittämismyönteisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Työ edellyttää myös itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain 540/2018 27§ mukainen sosionomin (AMK) pätevyys. . Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (503/2002) mukainen rekisteriote. Tehtävässä on koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Päätös lähetetään hakijoille sähköisesti.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Johanna Maunu 040-1216612

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Varhaiskasvatus

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb