Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kannuksen kaupunki

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan 3 kpl VARHAISKASVATUKSEN SOSIONOMIA (600020 ,600022, 600023) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 7.8.2023 alkaen.

Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat lapsiryhmän toiminnan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, erityisesti lapsen hyvinvoinnin, osallisuuden ja voimavarojen näkökulmasta. Tehtävässä painottuu sosionomin ydinosaaminen: kasvatusyhteistyö perheiden kanssa toimimisessa, lapsen sosiaalisen kasvun tukeminen sekä lapsen ja perheen varhaisen tuen oikea-aikaisuuden vahvistaminen perheiden palveluiden näkökulmasta. Työparina toimii ryhmän varhaiskasvatuksen opettaja.

Sosionomin kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 27.3.2023 klo 12:00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö
Kirsi Salonen
p. 044 4745 437
kirsi.salonen@kannus.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara.

Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Rekommenderade jobb