Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Naantalin kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Oletko sinä Naantalin kaupungin ihka ensimmäinen varhaiskasvatuksen sosionomi?
Haluatko olla kanssamme luomassa uutta?

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen sosionomia 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Kanta-Naantalissa sijaitseva Aurinkometsän päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen sosionomi toimii kasvatusvastuullisena kasvattajana lapsiryhmässä. Sosionomi osallistuu lapsiryhmänsä toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhdessä muun ryhmän henkilöstön kanssa. Sosionomin erityistehtäviin ryhmässä kuuluu yhteisöllisestä hyvinvoinnista ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa tehtävästä suunnitelmallisesta yhteistyöstä huolehtiminen.

Toivomme sinulta itseohjautuvaa, ratkaisukeskeistä työotetta sekä positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta. Arvostamme haluasi työskennellä yhteisöllisesti, vuorovaikutteisesti ja rakentavasti, yhdessä uusia asioita kokeillen.

Tarjoamme innostavan työyhteisön sekä hyvän ammatillisen tuen. Naantalin kaupunki tarjoaa muun muassa Edenred liikunta- ja kulttuuriedun sekä oman palkitsemisohjelman.

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyys. Huomioimme haussa myös sosionomiksi valmistuvat. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat, tällöin tehtävä täytetään määräaikaisesti vuodeksi. Palkkaus KVTES.n mukainen. Lisäksi käytössämme on työkokemuslisä sekä työnsuoritukseen perustuva henkilökohtainen lisä. Tehtävän vastaanottamisen yhteydessä hakijan on esitettävä terveydenhuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä rikosrekisterilain 6.2§ mukainen rikosrekisteriote.
Työssä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja Kaisa Rantala, puh. 040 669 39 26 ja s-posti: kaisa.rantala@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää 27.3.2023 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Opintie 4, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb