Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen valssi-agentti - Säkylän kunta

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen valssi-agenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2023-30.6.2024.

Valssi-agentin tehtävänä on koordinoida opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman digitaalisen laadunarviointijärjestelmän Valssin käyttöönottoa. Järjestelmän käyttöönotto edellyttää muun muassa arviointijärjestelmään ja sen taustalla oleviin laatukriteereihin tutustumista, käyttöönottoon liittyvistä vastuista ja järjestelmän käyttäjärooleista sopimista ja roolien mukaista kouluttautumista, henkilöstön itsearviointiosaamisen vahvistamista sekä uuden laadunarviointijärjestelmän tuomista osaksi toiminnan kehittämistä. Hanketyöntekijä työskentelee itsenäisesti, osana varhaiskasvatuksen arkea.

Hakemamme valssi-agentin tehtäviin kuuluu mm.
- hankkeen koordinointi, aikataulutus, hallinnointi, raportointi ja dokumentointi. Hankkeen koordinaattorina huolehdit siitä, että kehittämistyö toteutuu hankesuunnitelman ja rahoituspäätöksen mukaisesti
- yhteistyön koordinointi ja edistäminen, koolle kutsuminen
- hanke- ja kohderyhmäviestintä
- lähi- ja Teams-koulutusten järjestäminen henkilöstölle
- hankesuunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteutus ja seuranta

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen tuntemusta, aikaisempaa kokemusta hanketyöstä sekä kehittävää ja aktiivista työotetta. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä innovatiivista, joustavaa ja tavoitteellista lähestymistapaa työtehtäviisi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tavoitteenamme on hyvinvoiva, osaava ja moniammatillinen henkilöstö. Säkylässä panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin (mm. ePassi, työterveyshuolto).

Palkkaus OVTES/KVTES:n mukaan. Työaika 38,25 h/vko.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta to 9.2.2023 klo 12.00 mennessä, työavain 497477.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Melina Salonen, puh. 050 408 6234, melina.salonen@sakyla.fi
Lisätietoja myös osoitteessa virtuaalikirja.fi/sakyla

Lisätietoja

Säkylän kunta

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Rekommenderade jobb