Varhaiskasvatuksen vuorohoidon lastenhoitaja - Huittisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen vuorohoidon lastenhoitaja - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut hakee

VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Ensisijaisena toimipaikkana on Kuninkaisten päiväkodin vuorohoidon yksikkö. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehdot ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §: mukaiset. Odotamme hakijalta käytännön kokemusta varhaiskasvatustyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja ennakkoluulotonta työotetta sekä positiivista asennetta erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Vuorohoito on ympärivuorokautista, iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Lastenhoitajan tehtäviin kuuluvat lapsiryhmän hoitajan tehtävät, toiminnan suunnitteluun ja sen toteutukseen osallistuminen. Vuorohoidossa lastenhoitajan tehtävissä työskennellään vaihtelevissa työvuoroissa, jotka tehdään lasten hoitoaikojen mukaan. Työ vaatii joustavuutta, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Perheiden erilaisten elämäntilanteiden ymmärtäminen on tärkeää.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupungin sivistyslautakunta, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 12:00.

Lisätietoja antaa Kuninkaisten päiväkodin johtaja Kirsi Leino, puh. 044 773 0132, sähköposti kirsi.leino@huittinen.fi.

Huittisissa 17.5.2019
Sivistyslautakunta

Läs mer

http://www.huittinen.fi

Lisätietoja antaa Kuninkaisten päiväkodin johtaja Kirsi Leino, puh. 044 773 0132, sähköposti kirsi.leino@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatus
Adress: Selvinkatu 2, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren