Varhaiskasvatuksenopettaja - Taivassalon kunta

Varhaiskasvatuksenopettaja - Taivassalon kunta

Taivassalon kunnan varhaiskasvatuksen tehtäväalueella on haettavana
varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva toimi 1.8.2019 alkaen. Sijoituspaikkana on päiväkoti Pikkupoiju
Arvostamme monipuolista varhaiskasvatuksen kokemusta ja osaamista, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on varhaiskasvatuslain 540/2018, 6 luku 26§ kelpoisuus.
Valitulla tulee olla kelpoisuus toimia jatkossa myös esiopetuksessa.
Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Ennen valintaa edellytämme hakijalta rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti 27.5.2019 klo 15 mennessä Kuntarekry.fi -sivustojen kautta, (työavain 233244) kelpoisuuden osoittavat todistukset ja CV liitetiedostona.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen johtaja Sanna Laakso p.044 700 4274

Taivassalon kunta, Sivistyspalvelut
Adress: Lambonkuja 3, 23310 Taivassalo

Taivassalon on Turun saaristossa sijaitseva n. 1700 asukkaan kunta. Meillä on saaristoa, merta ja mannerta, viljapeltoja, historiaa – vehmasta Varsinais-Suomea parhaimmillaan.
Taivassalolaiset ovat yrittelijästä väkeä: yrityksiä meillä on yli 140, jonka lisäksi satakunta maatilaa. Punainen graniittimme on yksi suosituimmista kivilajeista. Taivassalo on silakkapitäjä ja meillä onkin eniten ammattikalastajia koko Saaristomeren alueella. Olemme osa Turun talous- ja työssäkäyntialuetta.
Topeliuksen mukaan me saaristolaiset pukeudumme pyhäpäivisin herrasväen tapaan ja nautimme pidoissamme herrasruokia. Välillä saattaa köyhyys vaivata, kun kalastaminen ei onnistu, mutta kun hyvää pitää olla, silloin ei säästetä.
Taivassalon kunta on savuton kunta.

Mer om arbetsgivaren