Skip to main content
test

Hei sinä innokas varhaiskasvatuksenopettaja,
oletko vailla työtä, meillä olisi sinulle tarjolla mukava työpaikkapaikka ajalle 1.12.2023 - 31.7.2024.

Piinokankadun päiväkoti, Turussa, Varissuon monikielisellä alueella ottaa sinut lämmöllä vastaan. Meillä Piinokankadun taloissa on yhdeksän lapsiryhmää, Kuukkelit, Untuvaiset, Kerttuset, Uikkuset ja Kiurut, Peukaloiset, Peipot, Tiirat ja Tilhet. Päiväkotimme ympäristö on lähiluonnon ympäröimä ja tarjoaa monenlaiset mahdollisuudet oppimiseen ja seikkailuille. Olemme aktiivisia metsäretkeilijöitä ja luistelijoita jäähallilla.

Haemme työporukkaamme varhaiskasvatuksen opettajaa, myös alan opiskelijat huomioidaan. Varhaiskasvatuksen opettajan avoin työpaikka on Kerttusten 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Tiimikavereihin kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ja avustajat.

Piinokankadun päiväkodissa tiimien aktiivisena tukena toimivat myös, kieli- ja kulttuuriopettajat, päiväkodin erityisopettaja, alueellinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä varajohtaja ja päiväkodinjohtaja. Meidän talossamme saat tukea ja ohjausta moniosaavalta porukalta arjen työhön.

Olet pätevä tai pätevöitymässä oleva varhaiskasvatuksen opettaja, joka haluaa työskennellä lasten parissa, lasten kasvun ja kehityksen tueksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, hyvän suomen kielen taidon ja olet sitoutunut työtehtävääsi.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, joka on osaava, innostunut ja positiivinen. Kehitämme talomme pedagogiikka ja henkilökunnan työhyvinvointia aktiivisesti. Jos, kiinnostuit ole rohkeasti yhteydessä ja laita meille hakemus. Suoritamme haastattelut jo hakuaikana.
Päätöksesi on paras, minkä voit tehdä urallasi.

Hakijoita haastatellaan hakuajalla ja tehtävään voidaan valita sopiva henkilö ennen hakuajan umpeutumista.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.
- monipuolista henkilöstökoulutusta
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/parasta-aikaa-varhaiskasvatuksessa
https://blog.edu.turku.fi/piinokankadunphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Satu Töykkälä p. 044 907 4751
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Itäinen palvelualue, Piinokankadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Piinokankatu 4, 20610 Turku

Rekommenderade jobb