Skip to main content
test
Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkoteihin, joissa työskentelee yhteensä yli 400 kasvatusalan ammattilaista. Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko alalle valmistunut ammattilainen tai opiskelussa loppusuoralla oleva varhaiskasvatusalan opiskelija.

Ennen kuin sijaisuuksia ja työkeikkoja tulee tarjolle, tulee sinun hakemuksen jättämisen jälkeen sopia haastatteluaika varhaiskasvatuksen palvelupäällikön kanssa. Haastattelusta saat lisätietoa "kiitosviestissä hakijalle".

Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on esitettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote, mikäli työskentelyaika on 3 kk kalenterivuoden aikana. Opiskelijoita pyydetään liittämään hakemukseen opintorekisteriote pdf-muodossa. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antaa
varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö
Leila Korhonen
p. 040 741 7053
leila.korhonen(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb