test
Varhaiskasvatusjohtaja - Orimattilan kaupunki

Haemme Opetus- ja kasvatustoimialalle vakinaiseen virkasuhteeseen

VARHAISKASVATUSJOHTAJAA

Varhaiskasvatusjohtaja vastaa varhaiskasvatuspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimii varhaiskasvatuspalveluiden tulosaluejohtajana. Varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee 150 kasvatuksen ammattilaista ja vuosittaiset toimintamenot ovat 8 miljoona euroa. Lähivuosien keskeiset tehtävät ovat palveluverkon ja pedagogiikan kehittäminen.

Tehtävässä menestyy yhteistyö-, organisointi- ja toimeenpanokykyinen johtaja, jolla on innovatiivinen ja vuorovaikutteinen johtamisote sekä ymmärrys taloudesta.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävään kuuluvan toimialueen hyvää tuntemusta ja riittävää johtajakokemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Koeaika on kuusi kuukautta. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaikaa on jatkettu ja hakemukset tulee tehdä 14.2.2022 klo 15 mennessä sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.peda.net/orimattila/v
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.1.2022 lähtien
opetus- ja kasvatusjohtaja Mika Silvennoinen, puh. 040 541 9082 sekä
vs. varhaiskasvatusjohtaja Kati Hostikka puh. 040 540 1351

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus

Orimattila on runsaan 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä. Olemme kehittyvä kaupunki metropolialueella. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet eri puolille eteläistä Suomea. Ihmisen kokoinen Orimattila pyrkii järjestämään laadukkaat peruspalvelut ja vaalimaan vapaa-ajan aktiviteettejä.


Osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb