Skip to main content
test
Varhaiskasvatusjohtaja - Lieksan kaupunki

Haemme varhaiskasvatusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Lieksan kaupungille.

Meillä on kaksi päiväkotia, Päiväkoti Orava ja Partalanmäen päiväkoti. Vuorohoito on keskitetty Partalanmäen päiväkotiin. Lisäksi on kolme ryhmäperhepäiväkotia taajaman ulkopuolella sekä kymmenen perhepäivähoitoyksikköä. Henkilöstöä on n. 60 ja lapsia varhaiskasvatuksessa tällä hetkellä 280.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimiestaitoja ja ymmärrystä varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta. Arvostamme paineensieto- ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Vastuullasi on henkilöstöhallinnon sekä talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä toiminnan kehittäminen. Varhaiskasvatusjohtajan lisäksi varhaiskasvatuksen hallintoon kuuluvat päiväkotien johtaja ja vastaavat varhaiskasvatuksen opettajat.

Haemme innostavaa ja joustavaa varhaiskasvatuksen kehittäjää, jolla on halu oppia uutta. Toivomme, että olet kiinnostunut pitkäjänteisestä, kehittävästä tavasta tehdä työtä, myös perhekeskusmallin mukaisesti yhteistyössä Siun soten ja myöhemmin hyvinvointialueen kanssa. Käytämme varhaiskasvatuksessa Daisy-ohjelmaa.

Tarjoamme sinulle mm.
- mukavan työyhteisön tuen
- kaupungin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet
- kattavat työterveyspalvelut

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja riittävä johtamistaito ja -kokemus. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74 § ja 75 §) mukaiset hakijat.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen p. 040 1044 101, arto.sihvonen@lieksa.fi
Päiväkotien johtaja Eija Heikkinen p. 040 1044 144, eija.heikkinen(at)lieksa.fi
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 439114) 27.5.2022 klo 15.00 mennessä.
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, Kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 27.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Varhaiskasvatus

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb