Varhaiskasvatusjohtaja, toistaiseksi - Lieksan kaupunki

Hakuaikaa on jatkettu 13.8.2021 klo 15.00 saakka. Aikaisemmat määräaikaan mennessä tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Haemme Lieksan kaupunkiin varhaiskasvatusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.
Meillä on kaksi päiväkotia, Päiväkoti Orava ja Partalanmäen päiväkoti. Vuorohoito on keskitetty Partalanmäen päiväkotiin. Lisäksi on kolme ryhmäperhepäiväkotia taajaman ulkopuolella sekä kymmenen perhepäivähoitoyksikköä. Henkilöstöä on n. 60 ja lapsia varhaiskasvatuksessa tällä hetkellä 280.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimiestaitoja ja ymmärrystä varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta. Arvostamme paineensieto- ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Vastuullasi on henkilöstöhallinnon sekä talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä toiminnan kehittäminen. Varhaiskasvatusjohtajan lisäksi varhaiskasvatuksen hallintoon kuuluvat päiväkotien johtaja ja vastaavat varhaiskasvatuksen opettajat. Haemme innostavaa ja joustavaa varhaiskasvatuksen kehittäjää, jolla on halu oppia uutta. Toivomme, että olet kiinnostunut pitkäjänteisestä, kehittävästä tavasta tehdä työtä, myös perhekeskusmallin mukaisesti yhteistyössä Siun soten kanssa. Käytämme varhaiskasvatuksessa Daisy-ohjelmaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja riittävä johtamistaito ja -kokemus. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74 § ja 75 §) mukaiset hakijat.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Työ alkaa 30.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen p. 040 1044 101 arto.sihvonen@lieksa.fi, varhaiskasvatuksen aluejohtaja Eija Heikkinen p. 040 1044 144, eija.heikkinen(at)lieksa.fi tai perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen vastuuhenkilö Juha Ryynänen p. 040 1044 160, juha.ryynanen(at)lieksa.fi.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, Kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaikaa on jatkettu ja uusi haku päättyy 13.8.2021 klo 15.00. Aikaisemmat määräaikaan mennessä tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Varhaiskasvatus.

Lieksa on noin 10.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

Rekommenderade jobb