Varhaiskasvatuspsykologi

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Kasvun ja oppimisen tukipalveluihin haetaan

VARHAISKASVATUSPSYKOLOGIA

sijaisuuteen ajalle 10.11.2020-31.3.2021

Kiinnostaisiko sinua työskentely perheiden, varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä lukuisten muiden yhteistyökumppaneiden kanssa mielenkiintoisessa tehtävässä? Tervetuloa töihin Nurmijärvelle!

Varhaiskasvatuksen psykologi työskentelee 2-5 -vuotiaiden lasten ja heidän huoltajiensa kanssa. Työtehtäviin kuuluu lapsen kasvun ja kehityksen sekä lapsen ja hänen kasvuympäristöjensä vuorovaikutuksen tukeminen monialaisena yhteistyönä. Työ sisältää myös konsultaatiota, lasten tutkimuksia, vanhemmuuden tukikäyntejä sekä osallistumista palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen psykologi toimii yhteistyössä neuvolapsykologin sekä varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Psykologi on jäsen pikkulapsitiimissä, johon kuuluvat psykologien lisäksi perheneuvolan työpari, psykiatrinen sairaanhoitaja, perhetyöntekijä ja vauvaperhetyön erityistyöntekijä. Varhainen, avoin yhteistyö ja moniammatillinen työtapa ovat vakiintuneita työkäytäntöjä kunnassamme.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys, tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotussuoja ja soveltuvuus tehtävään. Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, aktiivisuutta ja moniammatillista työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista kunnan eri toimipisteiden ja taajamien välillä.

Tarjoamme työntekijälle perehdytyksen, yksilötyönohjauksen sekä vastaavan psykologin, tiimin ja esimiehen tuen. Tehtäväkohtainen palkka on 3574,08 e/kk. Tehtävässä sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote sekä pyydettäessä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Soita, niin kerromme lisää! Varhaiskasvatuspsykologi Kaisla Seppälä p. 040 317 2262 ja kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Riina Kontro p. 040 317 2580 tai etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Hakuaika päättyy 9.11.2020 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4814
  • 8.10.2020 - 9.11.2020 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.