Skip to main content
test
Varhaiskasvatusyksikön johtaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatusyksikön johtajan virka Saaruanpuiston päiväkodissa.

Varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtäviin kuuluvat pedagogiikan, oppimisen ja hyvinvoinnin johtaminen varhaiskasvatusyksikössä, varhaiskasvatusyksikön toiminnan johtaminen palvelualueen tavoitteiden sekä johtamis- ja arviointijärjestelmän mukaisesti ja varhaiskasvatuksen asiantuntijana toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan virkaan on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 31 mukainen kelpoisuus § 75 siirtymäsäännökset huomioiden.

Erityisosaamisena edellytetään virkaan valittavilta johtamiskoulutusta ja laaja-alaista näkemystä varhaiskasvatuksen johtajan tehtävistä, esimiestaitoja ja asiakaspalveluosaamista.

Kaikissa työtehtävissä edellytämme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Palkkaus OVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä
hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen virkaan valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Viran täytössä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta.Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sähköisen hakemuksen tekeminen ei ole mahdollista, toimitetaan hakemus postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 13.2.2023, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen palvelualuepäällikkö Tarja Kuoksa, p. 040-578 3408

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut

Rovaniemen varhaiskasvatuksessa työskentelee laaja joukko työhönsä sitoutuneita ja varhaiskasvatuksen kehittämistyöstä innostuneita ammattilaisia. Tarvitsemme tähän joukkoomme lisää vahvistuksia. Meillä on avoinna varhaiskasvatusyksikön johtajan virka Saaruanpuiston päiväkodissa. Varhaiskasvatuksemme yhteinen visio: Yhdessä toimien, hyvää lapsuutta edistäen, antaa meille yhdessä varhaiskasvatuslain -ja suunnitelman perusteiden kanssa suuntaviivat pedagogisesti vahvaan varhaiskasvatukseen. Juuri nyt panostamme osallisuutta edistävien työtapojen sekä arviointimenetelmien kehittämiseen. Haemme sensitiivisiä, kehitysmyönteisiä osaajia joilla on halua kehittää yhteistä toimintakulttuuriamme. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Varhaiskasvatussuunnitelman mukainen pedagoginen osaaminen on työsi kivijalka. Varhaiskasvatuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia. Tule mukaan kehittämään varhaiskasvatusta Rovaniemelle, Sinua ja osaamistasi tarvitaan.


Osoite: Kairatie 75 D, 96190 Rovaniemi

Rekommenderade jobb