Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Leppäsillan päiväkoti

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme Leppävaaran palvelualueelle varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista. Leppäsillan päiväkoti ja ryhmäperhepäiväkoti Mökkitontut muodostavat yhtenäisen, samassa pihapiirissä toimivan johtamiskokonaisuuden Karakallion alueella. Yksikössä työskentelee osaava henkilöstö ja toimintakulttuuri on vakiintunutta.
Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Et ole työssäsi yksin vaan tarjoamme sinulle osaavat ja yhteistyökykyiset kollegat, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä toimivan yhteistyön hallinnon kanssa.

Työpaikan nimi: Leppäsillan päiväkoti

Työaika: 38 t 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään:
- varhaiskasvatuspalveluiden sisällön ja palveluiden vahvaa osaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
- kehittämismyönteistä työotetta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta
- hyviä tietoteknisiä taitoja

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/leppavaara/leppasillan_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatuksen Aluepäällikkö Päivi Rasmus, puh. (09) 81635250:
pe 13.11. klo 9.30-11, ma 16.11. klo 12-14 sekä ke 18.11. klo 12-13 välisenä aikana

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran varhaiskasvatus
Osoite: Pääskyskuja 11, 02620 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.