test
Varkauden kaupunki, 2 kotisairaanhoitajaa - Varkauden kaupunki

Hei sairaanhoitajat, nyt on huippupaikkoja haussa!

Haemme Varkauden kotisairaalaan kahta (2) sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Toivomme, että olet varustettu hyvällä asenteella ja työmoraalilla, sillä pärjää tässä tehtävässä!
Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Me kotisairaalassa viemme sairaalatasoiset palvelut koteihin. Hoidamme potilaita, jotka yleiskuntonsa puolesta pärjäävät kotona, mutta heille annettava hoito on sairaalatasoa. Varkauden kotisairaalassa on moniammatillinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki, avoin ilmapiiri sekä kehittävä työote muuttuvassa sote-kentässä. Annamme sinulle laajan perehdytyksen, esihenkilöiden ja tiimin tuen tehtävään ja toivomme, että sinulla on rohkeutta kysyä, jos jotain et tiedä.

Kotisairaalassa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja sinulla on mahdollisuus käyttää tietojasi sekä taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotisairaalassa on kokonaisvaltaista ja työtehtävät saattavat vaihdella päivittäin. Työssäsi toimit moniammatillisessa tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana, teet asiakastyötä sekä opastat ja neuvot asiakkaita, läheisiä ja muita yhteistyökumppaneita.

Asiakkaiden hoito muodostuu perushoivasta sekä kotisairaanhoidollisista toimenpiteistä. Toimenpiteinä ovat tavanomaisen lääkehoidon lisäksi mm. vaativia haavanhoitoja, saattohoitoa, kivunhoitoa, erilaisia kestokatetreja ja parenteraalisia ravitsemushoitoja lääkintälaitteiden kautta. Konsultoit tarvittaessa kotisairaalan/päivystyksen lääkäriä ja toimit yhteistyössä mm. asumispalveluyksiköiden, terveysaseman sekä erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa.

Kotisairaalassa kotisairaanhoitajan työssä palkitsevaa on työn itsenäisyys, yhdessä tekeminen ja se, että asiakas on oman hoitonsa keskiössä. Työn vaikuttavuuden näkee asiakkaiden tyytyväisyydessä ja pärjäämisessä omassa kodissaan. Tehtävässä viihdyt varmasti, kun sinulla on kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja maalaisjärkevä ajattelutapa - työssä tarvitaan välillä innovatiivisia ratkaisuja!

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Työ on kolmivuorotyötä. Työaika on 114,45 h/3 vko.
Palkkaus tehtävässä on 2845,20€/kk.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä Varkauden kaupungin henkilöstöedut; ePassi, työterveyshuolto sekä tyhy-päivät.

Kiinnostuitko? Älä jätä tätä väliin, vaan soita rohkeasti ja kysele lisää!
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!
Tervetuloa joukkoomme - meillä osataan!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Tanja Viitanen, tanja.viitanen@varkaus.fi, p. 044 444 2398
Kotihoidon esihenkilö Jani Harinen, jani.harinen@varkaus.fi, p. 044 444 2292
Kotihoidon varaesihenkilö Mervi Lappainen, mervi.lappalainen@varkaus.fi, p. 044 444 2521
Rekrytointikoordinaattori Kirsi Rintala, kirsi.rintala@varkaus.fi, p. 040 580 5202

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, hoiva- ja hoitopalvelut, Varkauden kotihoito

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb