Skip to main content
test
Vastaanottoavustaja suun terveydenhuoltoon - Social-och hälsovårdssektorn

Etsimme ystävällisiä, reippaita ja vaihtelevista työpäivistä pitäviä henkilöitä vastaanottoavustajan tehtäviin Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon hammashoitoloihin.

Avoinna on kolme 6kk pituista määräaikaista työsuhdetta alkaen joulukuusta 2022. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Vastaanottoavustajana työskentelet hammashoitolan toimistossa osana toimistotiimiä varmistaen hammashoitolan toimivan arjen. Tehtäviisi kuuluu myös hammashoitolan toimintaa tukevat tehtävät, kuten välinehuollon tukitoimet ja sisälogistiikan varmistaminen, hoitohuoneiden valmistelu, kaappien täydentäminen, salihoitajan tehtävät ja muut esihenkilön antamat tehtävät.

Tarjoamme vaikuttavan ja mielekkään työn helsinkiläisten suun terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi. Vastaanottoavustajan palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 1970,00 €/kk, työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä sekä Helsingin kaupungin monipuolisista työsuhde-eduista, joita ovat mm. työterveyshuolto, työsuhdematkaetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä tuki liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään ei ole määriteltyä koulutusvaatimusta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Innokasta asennetta uuden oppimiseen, positiivista työotetta ja joustavuutta. Työssä tarvitaan päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme hyviä it-taitoja ja kiinnostusta uuden oppimiseen

Arvostamme ymmärrystä terveydenhuollon toiminnasta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja Anu Kontinen
anu.kontinen@hel.fi, p. 050 341 2989
ylihoitaja Heidi Pakarinen
heidi.h.pakarinen@hel.fi, p. 050 341 2959

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Rautalammintie 2, 00550 Helsinki

Rekommenderade jobb