Vastaanottolääkärit; Laukaa ja Joutsa

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon toimija. Tule kehittyvän Seututerveyskeskuksen osaajaksi!

Etsimme

VASTAANOTTOLÄÄKÄRIÄ Laukaan (1) sekä Joutsan (1) terveysasemalle

Koko seututerveyskeskuksessa meillä on loistava esimiestuki ja työilmapiiri!

Laukaassa on apulaisylilääkärin lisäksi kymmenen lääkäriä vastaanotolla ja kaksi osastolla sekä vanhustenhuollossa sekä vaihdellen 2-5 sijaislääkäriä. Joutsassa on apulaisylilääkärin lisäksi 2 vakituista lääkäriä ja vaihdellen 1-2 sijaista. Joutsaan valmistuu marraskuussa uusi sote-keskus. Sosiaali- ja terveyskeskuksesta asiakas tulee samaan kaikki tarvitsemansa sote-palvelut yhdestä paikasta.

Monta hyvää syytä tulla meille töihin:
- Olemme kollegoiden suosittelema työnantaja! Työilmapiiri, yhteistyö ja potilastyytyväisyys ovat palautekyselyissä erinomaista luokkaa.
- Olemme erityisesti panostaneet moniammatilliseen työotteeseen ja konsultaatioihin, mikä tekee meillä yleislääkärin työstä motivoivaa.
- Tukenasi sinulla on kollegoiden lisäksi moniammatillinen ja osaava työyhteisö.
- Meillä on toimiva, hyvin järjestetty erikoislääkäritasoinen tutorointijärjestelmä ja kannustamme kouluttautumiseen. Myös yleislääketieteen erikoistumispalvelut järjestyvät meillä.
- Meillä on kilpailukykyinen palkka. Kysy lisää palkkauksestamme!

Seututerveyskeskuksella on oma psykiatri sekä diabetesvastuulääkäri. GI-tähystykset, ortopedin, kardiologin, geriatrin ja radiologin konsultaatiot tukevat työtäsi koko muun henkilökunnan lisäksi. Hoitohenkilökuntamme osaamista vahvistavat rajatun lääkkeenmääräämisen erityispätevyyden omaavat hoitajat, depressio- ja päihdehoitajat sekä mielenterveystiimit. Vastaanottomallina on ollut potilaslinjamalli, jossa päivystys ja kiireetön vastaanotto on jaoteltu sekä erityisesti panostettu paljon palveluja käyttävien asiakkaiden moniammatilliseen sujuvaan ja mielekkääseen hoitoon. Keuruulla ollaan nyt siirtymässä omahoitajuuteen perustuvaan moniammatilliseen tiimimalliin hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi ja samoja elementtejä otetaan käyttöön myös Laukaassa ja Joutsassa. Tule mukaan vahvistamaan terveyskeskustyön asiakaslähtöistä kehittämistä, jossa seututerveyskeskus on edelläkävijä Keski-Suomessa!

Palkkaus on lääkärisopimuksen mukainen. Joutsassa on käytössä myös rekrytointilisä. Otamme huomioon koulutuksesi, erityisosaamisesi ja työkokemuksesi. Lisäansioita on mahdollista kerryttää lähipäivystyksessä iltaisin ja viikonloppuisin Laukaan ja Keuruun terveysasemalla.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys luetaan hakijalle eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Jari Raudasoja
Puh. 014 269 5904
jari.raudasoja@seututk.fi
Joutsan virka:
Apulaisylilääkäri Irmeli Räsänen
Puh. 014 269 0022
Laukaan virka:
Apulaisylilääkäri Kari-Pekka Vuori
Puh. 014 267 8566

Liikelaitos Seututerveyskeskus
Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats