Skip to main content
test
Vastaava fysioterapeutti - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan perusturvapalvelujen kuntoutuspalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva vastaavan fysioterapeutin virka alkaen 3.10.2022 tai sovitusti.

Etsimme kuntoutuspalvelujen fysioterapiapalveluihin vastaavan fysioterapeutin virkaan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työkokemusta ja hallinnollisiin tehtäviin kiinnostusta ja kokemusta arvostetaan. Tehtävänkuva koostuu pääasiallisesti hallinnollisista töistä niin fysioterapia- kuin apuvälinepalveluissa, mm. apuvälinemaksusitoumusselvittelyistä ja -päätöksistä vastaaminen, tiimikokousten vetäminen, arjen organisointia yhdessä esihenkilön kanssa, apuvälineisiin kohdistuvien laskujen hyväksyntää tietojärjestelmässä, ja joistakin fysioterapeuttisista yksilö- ja/ tai ryhmäasiakastapaamisista. Virkaan valittu toimii myös erikseen sovituilta osin kuntoutuspalveluiden palvelupäällikön sijaisena hänen poissa ollessaan. Työtehtävät hoidetaan pääasiallisesti Kirkkonummen keskustan alueella ja sote-keskuksessa (Virkatie 1) 30.11.2022 asti ja 1.12.2022 lähtien Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa (Jokiniitynrinne 1).

Kelpoisuusvaatimukset:
Pätevyysvaatimuksena: fysioterapeutti / fysioterapeutti AMK.

Kielitaitovaatimus: suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Tehtäväkohtainen palkka on 2 942,16 €/kk.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 18.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 451790).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: viikolla 33 Katja Kuula, palvelupäällikkö, kuntoutuspalvelut, puh. 050-3423866

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Kuntoutuspalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Virkatie 1, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb