Vastaava hammaslääkäri

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuolto on yksi sosiaali- ja terveyspalveluiden viidestä palvelualueesta. Avoterveydenhuollossa, Jyväskylän yhteistoiminta-alueella järjestetään terveydenhuollon palvelut 148 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Suun terveydenhuolto on yksi avoterveydenhuollon palveluyksikkö, lisäksi siihen kuuluvat avosairaanhoidon sekä kuntoutus- ja erikoisvastaanottojen palvelukokonaisuudet. Hammashoitoloita on yhteensä 9. Haemme nyt suun terveydenhuoltoon

VASTAAVAA HAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.4.2021 alkaen.

Vastaavan hammaslääkärin työssä toimit yksikkösi esimiehenä sekä kliinisenä hammaslääkärinä. Lisäksi tehtävään kuuluu esimerkiksi toiminnan kehittämistä ja uusien toimintamallien käyttöönottoa sekä ostopalvelusopimusten seurantaa. Virkatehtävät sijoittuvat eteläiselle alueelle, johon kuuluvat Kyllön, Korpilahden, Sampoharjun sekä Säynätsalon hammashoitolat.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Eduksi katsotaan koulutus ja kokemus suun terveydenhuollon esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä organisointitaitoja, kykyä toimia verkostoissa ja hallita muutoksia sekä innokkuutta kehittää sähköistä asiointia ja sujuvia hoitoprosesseja asiakassegmentoinnin avulla. Odotamme sinulta joustavaa ja kannustavaa otetta esimies- ja kehittämistyöhön kohti maakunnallista sotea.

Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoja kliinisessä työssä. Esimiestyön tukena on vankka ammattilaisten joukko, yksin ei tarvitse pärjätä. Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Virka on julistettu uudelleen haettavaksi. Virassa aloitus 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa -edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Huom! Jätäthän CV:n hakemuksesi yhteydessä!

Haastattelut toteutetaan viikoilla 10-11. Varaudu esittämään haastattelun yhteydessä opinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut asiakirjat, jotka haluat tuoda rekrytoivan esimiehen tietoon.

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Elina Tuppurainen puh. 014 266 2268, sähköpostitse: elina.tuppurainen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki, Perusturva, Avoterveydenhuolto, Suun terveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats