test

Vastaava hammaslääkäri, oikomishoito, Tampere

Ansök senast  29.4.2024 23:59

Haemme tiimiimme osaavaa esihenkilöä oikomishoidon vastaavaksi hammaslääkäriksi.

Pirhan oikomishoidon vastuualue huolehtii Pirkanmaan hyvinvointialueen oikomishoidon palvelujen saatavuudesta sekä oikomishoidon henkilöstöstä.

Haemme tiimiimme osaavaa esihenkilöä oikomishoidon vastaavaksi hammaslääkäriksi. Alaisinasi sinulla tulee olemaan erinomaisia oikomishoidon huippuammattilaisia (erikoishammaslääkäreitä, erikoistuvia hammaslääkäreitä sekä oikomishoitoon perehtyneitä hammaslääkäreitä). Toimit lähiesihenkilönä tiiviissä yhteistyössä vastuualuejohtajan ja palvelupäällikön kanssa. Tehtävänkuvaan kuuluu tällä hetkellä vastuu Suun erikoishoidon yksikön sekä Tampereen alueen oikomishoidon toiminnan järjestelyistä sekä yhteistyö kumppaneiden kanssa. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on luoda oma oikomishoidon osaamiskeskus, jossa työnkuvaasi kuuluu myös lähialueilta siirtyvien oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja -hammaslääkäreiden esihenkilöys. Työnkuvaan kuuluu myös osa-aikainen kliininen työ oikomishoidon vastuualueella ( esim. oikomishoitoihin perehtyneenä tai perushoidon hammslääkärin oikomishoitoihin liittyvien tehtävien tekijänä).

Tarjoamme innostavan työyhteisön, koulutusta sekä kehittämismahdollisuuksia tulevaisuuden osaamiskeskuksessa.

Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusvaatimukset tehtävään: Suomessa laillistettu hammaslääkäri, esihenkilö kokemus. Eduksi luetaan perehtyneisyys suunterveydenhuollon hallintoon sekä oikomishoitoon.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja tarvittaessa 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työaika on kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tule sinä luotettava, osaava ja innostunut esihenkilö mukaan tiimiimme! Voit kysyä lisätietoja tehtävästä alla olevilta yhteyshenkilöiltä tai laittaa hakemuksesi kuntarekryn kautta.

Kontaktuppgifter

Vastuualuejohtaja Nina Piililä p. 040 767 7090, nina.piilila@pirha.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare