Vastaava hoitaja/sairaanhoitaja

Karstulan vastaanotolle haetaan vastaavaa hoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen.

Vastaavan hoitajan tehtäviin kuuluu yksikön päivittäisten toiminnallisten asioiden hoitaminen, talouden seuranta ja taloudellisen toiminnan noudattaminen yhdessä palveluvastaavan kanssa. Lisäksi vastaava hoitaja toimii sairaanhoitajana
vastaanottotoiminnassa, lähinnä päivystyksessä ja puhelinneuvonnassa.

Vastaava hoitaja/sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden/potilaiden ohjauksesta, neuvonnasta, hoidon tarpeen arvioinnista, hoidon kiireellisyydestä ja ohjannasta muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden vastaanotoille ja toimii yhteistyössä lääkärin ja muun tiimin kanssa.
Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Aikaisempi kokemus vastaavan hoitajan tehtävästä ja/tai työstä vastaanottotoiminnassa/päivystyksessä katsotaan hakijalle eduksi.

Hämeenpurontie 9
43500 Karstula

Lisätietoja

http://www.Saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Vaula Kautto, palveluvastaava vastaanottotoiminta, hoitotyön johtaja 044 459 8509
Marjo Kotilainen, vastaava hoitaja Saarijärven vastaanotto 040 151 2381

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: Hämeenpurontie 9, 43500 Karstula

Saarikka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Alueella on asukkaita n. 17 500, henkilökuntaa Saarikassa on n. 600. Saarikka on savuton työpaikka. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiitoista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Odotamme hakijoilta sitoutumista työyhteisöön, oma-aloitteisuutta sekä kykyä vastuun ottamiseen. Arvostamme hyvää palveluasennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja. Edellytämme tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.