Vastaava kuraattori

Haemme maailmanluokan pikkukaupungin kasvatus ja koulutuspalveluihin

VASTAAVAA KURAATTORIA

Tule kehittämään kanssamme esi- ja alkuopetuksen nivelvaihetta!

Työn painopiste on esi- ja alkuopetuksessa. Esi- ja alkuopetuksen kuraattori työskentelee osana varhaiserityiskasvatuksen sekä opiskeluhuollon tiimiä, joissa on opiskeluhuollon osalta 4 kuraattoria, kolme koulupsykologia sekä varhaiskasvatuksen psykologi. Esi- ja perusopetuksessa tehtävän opiskeluhuoltotyön lisäksi vastaavan kuraattorin tehtävään sisältyy kuraattoritiimin tiimivastaavana ja ammatillisena asiantuntijana toimiminen. Virka on uusi, joten työntekijällä on mahdollisuus kehittää tehtävän sisältöä. Esimiesvastuuta tehtävässä ei ole.

Työ edellyttää laaja-alaista lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta, hyvää yhteistyökykyä moniammatillisissa verkostoissa, hyviä vuorovaikutustaitoja, koulumaailman yhteistyöverkostojen ja tukipalveluiden tuntemusta. Vastaavan kuraattorin työssä edellytetään myös oppilas- ja opiskeluhuoltolain, sosiaalihuoltolain sekä yhteisöllisten työmenetelmien tuntemusta.

Työnantajana Hamina tarjoaa ajanmukaisen työympäristön, vahvan tuen omalta tiimiltä, yksilötyönohjauksen, mahdollisuuden kouluttautua sekä viran, jossa pääsee kehittämään koko opiskeluhuollon kenttää. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöpäiviin.

Hakijalta edellytämme sosiaalityöntekijän kelpoisuutta (laki sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista 3§). Eduksi hakijoille katsotaan opiskeluhuoltotyön tuntemus ja aiempi kokemus lasten ja perheiden parissa tehtävästä sosiaalialan työstä.

Työehtoja koskevat määräykset ja palkkaus KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kelpoisuus- ja muut todistukset tarkistamme haastattelun yhteydessä.

Meillä saat eteenpäin katsovan työyhteisön ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tule mukaamme rakentamaan maailmanluokan pikkukaupungin tarinaa.

Hae tehtävää 16.4.2021 klo 15 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 Hamina.


Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Koulukuraattorit Minna Tommiska, p. 040 5215 222 ja Eija Kiiski, p. 040 7766 131 sekä opiskeluhuollon esimies Tiina Palmola. Sähköpostit etunimi.sukunimi@hamina.fi.

Haminan kaupunki, Hyvinvoiva Haminalainen, Varhaiskasvatus
Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hamina on viehättävä noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!

Suggested jobs