Vastaava kuraattori (opiskeluhuolto, Jyväskylä)

Ansök senast  7.8.2024 15:45

Kaipaatko vaihtelevaa työarkea, itsenäistä työtä sekä huippukollegoita! Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!


Haemme vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA KURAATTORIA

Vastaavana kuraattorina tehtävänäsi on oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukainen yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö. Lisäksi tehtäviisi kuuluu rakenteellinen sosiaalityö ja koko hyvinvointialueen kuraattorityöhön liittyviä kehittämistehtäviä. Vastaavana kuraattorina teet yhteistyötä myös muiden Jyväskylän opiskeluhuoltopalveluiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetukseen Jyskän koululle, jossa sinulla on käytössäsi oma työhuone. Lähitiimissäsi Jyskän koululla työskentelevät psykologi ja terveydenhoitaja, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Käytössä on systeeminen työote, jota myös kehitetään jatkuvasti.

Tiimi on iso voimavaratekijä työarjessamme. Meiltä löytyy monenlaista osaamista, joten aina löytyy joku, joka tietää haastaviin kysymyksiin ratkaisun. Järjestämme aktiivisesti myös tiimipalavereja sekä Teams-kokouksia. Käytössämme on työnohjaus, mentorointijärjestelmä, kollegiaalinen konsultointimahdollisuus ja tiimin tuki. Käytössä on liukuva työaika ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve! Käytössämme on lisäksi sähköinen perehdytysohjelmisto Intro, joka vahvistaa suunnitelmallista ja aikataulutettua perehdytystämme.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------------------------------

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus opiskeluhuoltotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Satu Savolainen, palveluvastaava

puh. 040 574 9636

satu.savolainen@hyvaks.fi

-

Eija Saarenmaa, palveluvastaava, johtava psykologi

puh. 050 302 7604

eija.saarenmaa@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare