Vastaava ohjaaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Vastaava ohjaaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Osana toimintaansa Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa nuorille ja aikuisille suunnatusta työpajatoiminnan järjestämisestä alueellaan. Työpajatoimintaa toteutetaan kahdessa toimipisteessä, joita ovat työpaja Junki Kauhavalla ja työpaja Kieppis Evijärvellä. Lisätietoja työpajatoiminnasta osoitteessa www.kaksineuvoinen.fi/palvelut.

Vastaavan ohjaajan tehtävänä on vastata työpajatoiminnan kokonaisuudesta, toiminnan kehittämisestä ja verkostoyhteistyöstä. Vastaava ohjaaja toimii työpajan yksilö- ja työvalmentajien ja palkkatuella palkattujen esimiehenä. Tehtäväkuvaan sisältyy myös suoraa asiakasohjausta. Vastaavan ohjaajan toimipiste on työpaja Junki Kauhavalla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Vastaavan ohjaajan kelpoisuusehtona on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) ja sosiaalihuoltolain (2014/1301) edellyttämät kelpoisuudet.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen ote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuntayhtymän johtaja Antti Perkkalainen, puh. 040 128 9900.

Sosiaalipalvelut
Adress: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin ja Evijärven kunnan yhteensä noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.
Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 900 työntekijää, haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Mer om arbetsgivaren