Vastaava ohjaaja

Haemme Sipulin palvelukotiin Kuopioon 29.10.2020 kello 15.00 mennessä

VASTAAVAA OHJAAJAA (pääsääntöisesti päivätyötä)

Sipulin palvelukoti tarjoaa kodin ja tukipalvelut 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Vastaava ohjaaja toimii palvelukodin työntekijöiden lähiesimiehenä yhdessä palvelukodin johtajan kanssa ja johtaa yksikön päivittäistä toimintaa. Vastaavan ohjaajan esimiehenä toimii palvelukodin johtaja.

Kelpoisuusehdot vastaavan ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sosionomin (amk) ja sairaanhoitajan tutkinnot.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, sekä esimiestyöhön ja johtamiseen liittyvät käytännön taidot ja opinnot. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Sipulin palvelukoti vastaava ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Sipulin palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 15.10.2020

Avopalvelujen johtaja

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/sipuli

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Heli Malkki puh. 044 3899 642, heli.malkki@vaalijala.fi

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Sipulikatu 4, 70820 Kuopio

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.