test
Vastaava ohjaaja - Lapuan kaupunki

Haemme Niittypuiston asuntolaan vastaavaa ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022 -31.12.2022. Työsuhde jatkuu mahdollisesti vakituisena määräajan jälkeen.

Niittypuisto tarjoaa ohjattua asumispalvelua, tilapäisjaksoja ja itsenäistymisvalmennusta kehitysvammaisille aikuisille asiakkaille. Asuntolassa on yhdeksän asiakaspaikkaa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työtä tehdään yhdessä eri sidosryhmien, asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Vastaavana ohjaajana osallistut oman yksikön toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhteistyössä työyhteisön ja esimiehesi kanssa. Vastaat myös omalta osaltasi asiakkaan kuntouttavasta ohjaustyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä huolehdit asiakkaan perustarpeista.

Vastaavalta ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa (sairaanhoitaja, sosionomi). Arvostamme sosiaalialan työkokemusta ja asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan, hygieniapassin ja EA 1 -kortin.

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.
Työaika 2-vuorotyö.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava vammaispalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Pia Hameed, mieluummin sähköpostitse pia.hameed@lapua.fi tai puh. 044- 4384 755.
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Sosiaalikeskus

Lapua on noin 15 000 asukkaan elivoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb