test
Vastaava ohjaaja  Kivenpuiston kouluun - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1800 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee vakituiseen virkaan

Vastaavaa ohjaajaa Kivenpuiston kouluun 10.1.2022 alkaen, työaika on 38,25 tuntia viikossa.


Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen, emo-opetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita. Osana Kivenpuiston koulua on vammaisten lasten aamu-ja iltapäivähoito Aleksi, jossa tällä hetkellä on hoidossa 46 lasta ja työskentelee 29 oppilasohjaajaa. Vastaava ohjaaja työskentelee päivähoito Aleksin toiminnallisena esimiehenä, vastaa päivähoito Aleksin toiminnasta ja työskentelee osana koko Kivenpuiston koulun johtoryhmää.

Vastaavalle ohjaajalle tarjoamme mahdollisuuden kasvaa erityisyyden asiantuntijaksi. Odotamme vastaavalta ohjaajalta positiivista ja luovaa ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä organisointitaitoja, rohkeutta johtaa muutoksessa olevaa toimintaa eli tahtoa koulun ja Päivähoito Aleksin kehittämiseen. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta työvuorosuunnittelusta Titania-ohjelmalla. Edellytämme kokemusta esimiestyöstä ja esimerkiksi kokemus varhaiskasvatuksen esimiestehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai kehitysvammaohjaajan tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Hakuaika päättyy 30.11.2021 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5310
  • 2.11.2021 - 30.11.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb