test

Vastaava ohjaaja, päiväaikainen toiminta

Ansök senast  1.12.2023 14:00

Haemme vastaavaa ohjaajaa vammaispalveluiden päiväaikaisen toiminnan yksiköihin Seinäjoelle alkaen 15.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

"Maailma on täynnä paikkoja ja perille pääsee montaa eri reittiä".
Etsimme vammaispalveluiden työtoimintaan ja työvalmennukseen vastaavaa ohjaajaa lähiesihenkilötyöhön, joka näkee ratkaisuja ja on valmis kehittämään, etsimään sekä luomaan uutta yhdessä tiiminsä kanssa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on useita vammaisten palveluiden päiväaikaisen toiminnan yksiköitä. Haettava vastaava ohjaaja tulee toimimaan lähiesihenkilönä noin 15 työntekijälle, kolmessa eri yksikössä ja vastaamaan yksiköiden toiminnasta. Työhön kuuluu toiminnan asiakaslähtöistä laajentamista ja kehittämistä yhdessä työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden esihenkilöiden kanssa. Tässä työssä vastaavalla ohjaajalla on apunaan vastuuyksikköjohtajan tuki.

Toimela sijaitsee Seinäjoella Tuki- ja osaamiskeskus Eskoon tiloissa ja ympäristössä. Toimela tarjoaa toimintakykyä ylläpitävää ja osallisuutta tukevaa työ- ja päivätoimintaa sekä työhönvalmennusta aikuisille erityisen tuen asiakkaille. Tarjolla on kädentaitojen harjoittamista, musiikki- ja bänditoimintaa, kotitöiden harjoittelua, mediataitoja, luovaa työtä ja ulkotyöryhmä. Green Care -menetelmät kuuluvat Toimelan päiviin, esimerkiksi osallistuminen Eskoon kesäeläinten hoitamiseen ja aistipihan rakentamiseen. Toimelassa järjestetään työhönvalmennusta Eskoon Kahvila Tähtihetkessä ja lähialueen ympäristöissä sekä yrityksissä.

Lounaskaffila Murto on rento ja lämminhenkinen kohtaamispaikka Seinäjoen raviradan tallialueella. Murto järjestää lounaskahvilatoiminnan ohessa työhönvalmennusta ja työtoimintaa sekä tukea työelämätaitoihin ja vahvistusta ammatilliseen osaamiseen erityisen tuen asiakkaille. Toiminnasta vastaavat yhdessä ravintola-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Ylistaron toimintakeskus on työ- ja päivätoiminnan yksikkö Seinäjoen Ylistarossa. Ylistaron toimintakeskuksessa työtoimintana on alihankintatöiden tekeminen ja päivätoiminnassa järjestetään toimintakykyä ylläpitävää sekä osallisuutta lisäävää toimintaa.

Vastaavan ohjaajan keskeinen tehtävä on toimia lähiesihenkilönä näiden kolmen yksikön työntekijöille ja varmistaa yksiköiden laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun tuottaminen sekä talouden seuranta. Tehtäviin kuuluu kehittää sekä laajentaa vammaispalveluiden työhönvalmennusta ja työtoimintaa Seinäjoen alueella.

Arvostamme kehittävää, ratkaisukeskeistä työotetta ja valmentavaa, toimijuutta tukevaa esihenkilötyötä. Odotamme sinulta kehitysmyönteisyyttä, organisointikykyä, kykyä oma-aloitteisuuteen ja ideointiin, hyviä vuorovaikutustaitoja ja muutosten hallintakykyä. Eduksi katsomme kokemuksen esihenkilötyöstä ja työskentelyn erityisen tuen asiakkaiden työtoiminassa sekä kehittämisestä.

Kelpoisuusehtona on alalle soveltuva sosiaalihuollon ammattikorkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään pe 8.12.2023 klo 9.30-15.00 välillä Seinäjoella.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Vastuuyksikköjohtaja Johanna Mäki-Rautila
Puh. 050 4746 796
johanna.maki-rautila@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare