Vastaava ohjaaja, Puistolan hoiva- ja kuntoutus

Puistolan hoiva- ja kuntoutuskodissa on haettavana palvelukodin vastaavan ohjaajan virka.
16-paikkainen yksikkö tuottaa asumispalveluja ja intervallihoitoa päihdekuntoutuksen asiakkaille.

Vastaavan ohjaajan tehtävänä on vastata yksikön esimiestyöstä, taloudesta, hallinnosta ja asiakasprosessien sujuvuudesta. Työaikaa esimiestyöhön on varattu 50 %. Esimiestyön lisäksi vastaava ohjaaja osallistuu asukkaiden hoitoon ja ohjaamiseen päivittäisissä toiminnoissa. Työssä tärkeää on myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Työ vaatii esimiestaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, kokemusta päihdetyöstä ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 5 §:n mukainen laillistettu sairaanhoitaja tai Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3§:n mukainen sosionomi (AMK).

Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Lääkehoidon lupien tulee olla suoritettuina.
Koeaika 6 kk.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus ennen viran vastaanottamista.


Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/paihdepalvelut/puistola/

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön tulosaluejohtaja Päivi Saukko, p. 050 350 2799

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Björkenheimin Puistotie 6, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)