Vastaava putkimestari - Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Haemme vesihuollon verkko-osastolle Ilmalaan Helsinkiin

Vastaavaa putkimestaria

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme vesihuoltoverkostojen teknisestä hallinnasta sisältäen pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston kunnossapidon ja korjauksen, saneeraustarpeiden tunnistamisen ja verkostojen teknisen toimivuuden tavoite tason määrittelyn sekä urakoiden vastaanoton. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Vastaat tehtävässäsi operatiivisten yksikköjen tehtävien päivittäisestä organisoinnista vastuualueellasi sekä osallistut toiminnan kehittämiseen. Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Helsingin Ilmalan tukikohta.

Operatiiviset yksiköt vastaavat HSY:n vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen elinkaarenhallinnasta yhdessä osaston muiden yksiköiden kanssa. Tämä sisältää verkoston korjaus- ja kunnossapitotyöt, rakennettavan ja saneerattavan verkoston liitostyöt sekä investointien laadun varmistamisen vastaanottoineen, suunnitelmallisen ylläpidon tarkastustyöt sekä häiriötilanteiden, kuten putkirikkojen hoitamisen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, B-ajokortti, kokemusta vastaavista työtehtävistä, esimieskokemusta sekä hyvät IT-valmiudet. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja antavat kunnossapitopäälliköt Jari Kallio (Puh. 050 0448 115) ja Tommi Rantala (Puh. 040 5507 112).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.6.2019.

Lisätietoja

https://www.hsy.fi/fi/tietoa-hsy/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/Sivut/Vastaava-putkimestari.aspx
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?80bd02ae

Lisätietoja antavat kunnossapitopäälliköt Jari Kallio (Puh. 050 0448 115) ja Tommi Rantala (Puh. 040 5507 112).

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY
Osoite: Ilmalantori 1, 00240 Helsinki

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Tutustu työnantajaan