Skip to main content
test

Hakuaikaa jatkettu 24.6.2022 saakka

Karkkilan kaupungin ympäristölautakunta julistaa haettavaksi

VASTAAVAN RAKENNUSTARKASTAJAN VAKINAISEN VIRKASUHTEEN

Työ tapahtuu kaupunkikehitystoimialalla, rakennusvalvonnan palveluyksikössä ja tehtäväsi sisältävät rakennusvalvontatehtävät Karkkilan kaupungissa. Toimit rakennusvalvonnan palveluyksikön päällikkönä ja esimiehenäsi toimii kaupunkikehitysjohtaja, joka johtaa toimialaa.

Sinulta edellytetään rakennusvalvojan tehtävään soveltuvaa insinööritasoista tutkintoa ja kokemusta rakennusalalta. Arvostamme työkokemusta talonrakennusalalta ja siihen liittyvää työmaavalvonnan kokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta kunta-alalta ja maisematyölupien käsittelystä.

Odotamme sinulta esimieskokemusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät voimassa olevan, kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Virkaa haetaan määräaikaan mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunkikehitysjohtaja Esko Vuolukka, puh. 044 767 4829.

Lisätietoja

ympäristö- ja rakennusvalvonta

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 9.000 asukkaan kaupunki Länsi-Uusimaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä.


Osoite: Valtatie 26 D, 03600 Karkkila, 03600 Karkkila

Rekommenderade jobb