Skip to main content
test

Karkkilan kaupungin ympäristölautakunta julistaa haettavaksi
VASTAAVAN RAKENNUSTARKASTAJAN VAKINAISEN VIRKASUHTEEN

Työ tapahtuu kaupunkikehitystoimialalla, rakennusvalvonnan palveluyksikössä ja tehtäväsi sisältävät rakennusvalvontatehtävät Karkkilan kaupungissa. Toimit rakennusvalvonnan palveluyksikön päällikkönä ja esimiehenäsi toimii kaupunkikehitysjohtaja, joka johtaa toimialaa.

Sinulta edellytetään rakennusvalvojan tehtävään soveltuvaa insinööritasoista tutkintoa ja kokemusta rakennusalalta. Arvostamme työkokemusta talonrakennusalalta ja siihen liittyvää työmaavalvonnan kokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta kunta-alalta ja maisematyölupien käsittelystä.

Odotamme sinulta esimieskokemusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät voimassa olevan, kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Virkaa haetaan määräaikaan mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta 17.8.2022 klo 12.00 mennessä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupunkikehitysjohtaja Esko Vuolukka, puh. 044 767 4829

Lisätietoja

ympäristö- ja rakennusvalvonta

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 8.700 asukkaan kaupunki Länsi-Uusimaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä.


Osoite: Valtatie 26 D, 03600 Karkkila

Rekommenderade jobb