Vastaava ruokapalvelutyöntekijä - Keravan kaupunki

Vastaava ruokapalvelutyöntekijä - Keravan kaupunki

Haemme vastaavaa ruokapalvelutyöntekijää päiväkodin palvelukeittiöön.
Tehtävään kuuluu aamupalan, lounaan lämpimän lisäkkeen ja välipalan valmistus, esille laitto sekä aamupalan ja lounaan astiahuolto. Tehtävä edellyttää kaksivuotista suurkeittiöalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta, hygieniapassia, atk- taitoja sekä soveltuvuutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellyttämme kokemusta suurkeittiöalalta sekä elintarvikkeiden tilaamisesta tavarantoimittajilta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 29.7.-31.12.2019. Mahdollisesti työ jatkuu pidempään. Viikkotyöaika 32,50 tuntia / viikko. Toimessa noudatetaan 2,5 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tarvitaan rikosrekisteriote, koska työskennellään lasten parissa.

Hakuaika päättyy 14.6.2019. Toivomme, että jätät hakemuksesi sähköisesti rekrytointijärjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi )
Koulu- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ruokapalveluohjaaja Marja- Leena Hellgren p. 040 3182477.

Keravan kaupunki, Kaupunkitekniikka
Adress: Kerava

Keravan Kaupunkitekniikka-toimiala tuottaa keravalaisten tarvitsemat tekniset ja ympäristöön liittyvät palvelut. Ateriapalvelut on osana Kiinteistöpalvelut yksikköä.

Mer om arbetsgivaren