Vastaava sairaanhoitaja

Haemme Tuusniemen vanhus- ja vammaispalveluihin vastaavaa sairaanhoitajaa. Tehtävän sijoituspaikka on vammaisten ja vanhusten ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö Koivukoti. Koivukodissa on yhteensä 20 paikkaa kehitysvammaisille, muille erityisryhmille ja ikäihmisille.

Odotamme Sinulta ihmislähtöistä, toimintaamme yhdessä kehittävää ja asukkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta. Sinulla on taitoa kehittää erityisesti vammaisten asumista, arkea ja hoivaa. Tehtävä vaatii sitoutumista vanhusten ja vammaisten hyvän elinympäristön, merkityksellisen arjen ja hyvän hoidon kehittämiseen ja toteuttamiseen yhdessä asukkaiden, heidän läheistensä sekä tiimisi, vanhustyön johdon ja eri sidosryhmien kanssa.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoito- ja hoivatyön asiantuntijana toimiminen sekä asukkaiden sairaanhoidon ja lääkehoidon toteutuksesta vastaaminen. Vastaava sairaanhoitaja vastaa yksikkönsä päivittäisen toiminnan organisoinnista ja henkilöstöhallinnollisina asioina mm. työvuorosuunnittelusta ja lyhytaikaisten sijaisten hankinnasta. Vastaava sairaanhoitaja osallistuu myös yksikkönsä käytännön hoito- ja hoivatyöhön.

Kelpoisuusehtona vastaavan sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusreksiteriin. Toivomme kokemusta vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelystä. Katsomme eduksi kokemuksen esimiestyöstä.

Valitun on 30 päivän kuluessa valituksi tulemisestaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Lea Mustonen, vs. sosiaalijohtaja, puh. 044 720 9049

Tuusniemen kunta
Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka palvelut pelaavat. Tuusniemi tekee perusterveydenhuollon palvelutuotannossa yhteistyötä Kuopion kaupungin kanssa. tänne on hyvät liikenneyhteydet sekä Joensuusta että Kuopiosta.