Vastaava sairaanhoitaja

VASTAAVAN SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS

Sijaisuus sijoittuu Vesannon kunnan perusturvaan / vanhustenhuoltoon Simolan palvelukeskukseen. Palvelukeskuksessa järjestetään tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Vastaava sairaanhoitaja toimii vastuullisessa tehtävässä hoitotyön asiantuntijana, vastaten hoitotyön laadusta sekä palvelukeskuksen asukkaiden ja kotihoidon asiakkaiden kotiutuskoordinoinnista. Sairaanhoitaja on mukana palvelurakenteen uudistustyössä kehittämässä kotihoidon ja asumispalveluiden yhteistyötä ja uusien toimintamuotojen käyttöönottoa.

Sairaanhoitajalta edellytetään laajaa hoitotyön osaamista ja innostusta palvelujen pitkäjänteiseen uudistamistyöhön sekä vankkaa kokemusta vanhuspalveluista.
Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja suoritettuja lisä- ja täydennyskoulutuksia sairaanhoidollisiin tehtäviin. Sairaanhoitaja sijaistaa tarvittaessa palveluasumisen sekä kotihoidon esimiestä.

Vastaavan sairaanhoitajan palkkaus alkaen 2554.22 e / kk.

Sijaisuuteen valittavalla on 3 kk.n koeaika.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluasumisen esimies Liisa Kautovuori 0400-823860

Vesannon kunta
Osoite: Simolantie 15, 72300 Vesanto

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, vuoden 2021 lopulla valmistuva koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.