Vastaava sairaanhoitaja, Henriikkakoti Teuva

Ansök senast  19.6.2024 14:00

Vastaavan sairaanhoitajan tai vastaavan geronomin virka Henriikkakodissa Teuvalla.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa tai vastaavaa geronomia Henriikkakotiin Teuvalle

Henriikkakoti tarjoaa kodin 31 ikääntyneelle asukkaalle. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Kodinomaisuus ja yhteisöllisyys ovat arvoja, jotka näkyvät hoivakodin päivittäisessä toiminnassa.

Etsimme vakituiseen virkasuhteeseen hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää vastaavaa sairaanhoitajaa tai geronomia, jolle asukaslähtöinen ja inhimillinen hoiva ja palvelu sekä kunnioittava kohtaaminen ovat tärkeitä työskentelyä ohjaavia asioita.
Vastaava sairaanhoitaja/geronomi huolehtii osaltaan työvuorosuunnittelusta sekä työnjaosta yksikössä sekä osallistuu henkilöstön rekrytointiin. Työhön sisältyy hoitotyön näyttöön perustuvan tiedon välittäminen ja hoidon toteuttaminen yhdessä moniammatillisen hoitotiimin kanssa.

Meillä toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Ammatilliseen asiantuntijuuteen sisältyy hoidon kokonaisuuden suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi sekä koordinointivastuu. Odotamme sinulta motivaatiota kehittää hoitotyötä yhdessä henkilökunnan kanssa. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja.

Asiakaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Kelpoisuusehtona virkaan on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä voimassa olevan lainsäädännön mukainen terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Henna Haverinen

puh. 050 3864 628

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare