Vastaava sairaanhoitaja / Ikäihmisten palveluryhmä - Tampereen kaupunki

Vaativan hoidon yksikkö sijaitsee Koukkuniemen alueella ja siihen kuuluu kaksi kymmenen asiakkaan ympärivuorokautista osastoa. Asiakkaat ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa tai muistisairautta. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työvuoroihin vaikuttamisen. Työ on pääasiassa aamu- ja iltavuoroja.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa ikäihmisten palveluryhmän vaativan hoidon yksikköön Koukkuniemeen vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Vastaava sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja esimiehen työparina. Hän vastaa osaltaan asukkaiden hoidon koordinoinnista. Vaativan hoidon yksikössä hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Tehtävään valitulta odotetaan hyvää otetta itsenäiseen työskentelyyn sekä myös kykyä toimia moniammatillisissa tiimeissä. Tehtäväkuvaan lukeutuu myös esimiehen kanssa erikseen sovittavia hallinnollisia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa).

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus työvuorojen suunnittelusta.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä osastonhoitaja Kirsi Leppimäki, puh. 044 486 3702 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 11.11.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä osastonhoitaja Kirsi Leppimäki, puh. 044 486 3702 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Ikäihmisten palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb