Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito - Social-och hälsovårdssektorn

Nyt olisi mielenkiintoinen sijaisuus tarjolla Viikki 1 ja 2 kotihoidossa ajalle 11.7.-22.2.2023. Etsimme vastaavaa sairaanhoitajaa ihan parhaaseen työhön ja työyhteisöön!

Omaatko kotihoidon kokemusta ja olet kiinnostunut kotihoidon kehittämisestä? Olet etsimämme henkilö, jos haluat edistää palveluiden laatua ja toimia osana aktiivista hoitotyön asiantuntijaverkostoa.

Vastaavana sairaanhoitajana tuet Viikki 1 ja 2 lähipalvelualueiden hoitajia siinä, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää. Työhösi kuuluu asiakastyötä, hoitajien ohjausta ja tukea sekä tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Helsingin kotihoidon vastaavilla sairaanhoitajilla on yhteinen verkosto, jossa saa apua ja tukea työhön kollegoilta. Huolehdimme perehdyttämisestäsi ja kannustamme sinua ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme Sinulle myös Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan.

Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan sulkeutumista eli haethan paikkaa ajoissa.

Tervetuloa osaksi meidän tiimiä!

Kelpoisuusehto: sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa

Luemme eduksi: Työkokemuksen kotihoitotyöstä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Erika Salermo
P. 09 310 69586, klo 9-15
erika.salermo@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Viikki 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Eskolantie 1, 00720 Helsinki

Rekommenderade jobb