Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito - Social-och hälsovårdssektorn

Tule kehittämään kanssamme Helsingin kotihoitoa!

Haluamme panostaa kotihoidon asiakastyön laadun parantamiseen. Haemme nyt terveyden-/sairaanhoitajaa vastaavan sairaanhoitajan sijaisuuteen Malminkartano 1 -lähipalvelualueelle. Työ alkaa 12.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit kotihoidon tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Teet työtä yhdessä tiimin hoitajien kanssa. Varmistat osaltasi, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää. Vastaat esihenkilön kanssa hoitajien osaamisesta ja perehdyttämisestä. Tukena työssäsi on esihenkilösi ja vastaavat sairaanhoitajat, joista yksi on samassa toimistossa.

Työsi kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Talossa toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Toimitilamme sijaitsevat Kannelmäessä. Asiakkaamme asuvat Malminkartanon ja Kannelmäen alueella, välimatkoista selviydymme kävellen, pyöräillen, junalla tai autoillen.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luetaan eduksi aikaisemman kokemuksen kotihoidosta, sekä Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Anne Paananen, p. 050 552 3075
anne.paananen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Malminkartano 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kitarakuja 4 D, 00420 Helsinki

Rekommenderade jobb