Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito - Social-och hälsovårdssektorn

Omaatko kotihoidon kokemusta ja olet kiinnostunut kotihoidon kehittämisestä?

Itäisessä kotihdon hoitajat ja asiakkaat etsivät iloiseen joukkoonsa vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on tarjolla myös vastaavan sairaanhoitajan sijaisuus, jos olet kiinnostunut määräaikaisesta työtehtävästä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat edistää palveluiden laatua ja toimia osana aktiivista hoitotyön asiantuntijaverkostoa. Vastaavana sairaanhoitajana toimit kotihoidon asiakas- ja tiimityössä kotihoitotyön asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakastyötä, hoitajien ohjausta ja tukea sekä yhteistyö moniammatillisen tiimin kesken.

Vastaava sairaanhoitaja tukee lähipalvelualueiden hoitajia siinä, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtävät ovat tarjolla sekä Myllypuron että Kontulan työpisteissämme. Lähipalvelualueet työskentelevät läheisessä yhteistyössä ja lisäksi koko Helsingin kotihoidon vastaavilla sairaanhoitajilla on yhteinen verkosto, jossa saa apua ja tukea työhön kollegoilta. Huolehdimme perehdyttämisestäsi ja kannustamme sinua ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.


Luemme eduksi:

Aiemman kokemuksen kotihoidosta ja kehittämisosaamisen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Tiinamaria Eklund p.050 5581337

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Itäinen kotihoitoyksikkö, Kivikko 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Myllymatkantie 4 tai Kontukuja 5, 00099 Helsingin kaupunki

Rekommenderade jobb