Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja (Ruskahovi, Mäntyharju) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelukeskus Ruskahoviin 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelukeskus Ruskahovi on Essoten vanhuspalvelujen yksikkö. Yksikössämme toimii arkipäivisin myös päiväkeskus ja ikäihmisille suunnattu kuntosali. Ruskahovin kodinomaisessa ympäristössä pääset työskentelemään myös vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikössä. Ruskahovissa on 38 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja 4 jaksohoitopaikkaa intervallihoitoa tarvitseville omaishoidettaville asiakkaille.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtävänä on toimia hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana, joka suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaan hoitoa moniammatillisessa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja tekee hoidontarpeen arviointia ja toimii asiakkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin sekä omaisten kanssa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi lääkehoidon toteuttaminen sekä kokonaisvaltaisen toimintakyvyn arviointi, esimiehen sijaistaminen sekä työvuorosuunnittelu. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 10 % rekrytointilisää 30.9.2022 saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan lähiesimieskoulutus ja työkokemus esimies tehtävistä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluyksikön esimies Elina Koivula, puh. 040 725 4263, elina.koivula@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Haapaseläntie 21, 52700 Mäntyharju

Rekommenderade jobb