Vastaava sairaanhoitaja, seniorikeskus

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa Kustaankartanon seniorikeskuksen osastoille B2 ja B3 9.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Molemmilla osastoilla asuu pääasiassa muistisairaita asiakkaita, jotka elävät elämänsä loppuun asti täällä kodinomaisessa ympäristössä mahdollisimman mielekästä ja omannäköistä arkea.

Etsimme sinua, joka olet motivoitunut ikäihmisten hoitotyöstä. Haluat kehittää vanhustyötä ja toimintaamme. Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana sekä tuet hoitohenkilökuntaa sairaanhoidollisissa asioissa. Lisäksi toimit osastonhoitajan työparina ja sijaisena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi RAI-osaamisen sekä kiinnostuksen vanhustyön kehittämiseen ja hoitotyön johtamiseen.

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Eveliina Rantala
puh. 050 402 0738, eveliina.rantala@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kustaankartanon seniorikeskus
Osoite: Oltermannintie 32, 00620 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.