Haemme kehittämismyönteistä ja ennakkoluulotonta vastaavaa sairaanhoitajaa Koskelan seniorikeskuksen yksikköön F1. Uuden seniorikeskuksen myötä tehtävä on psykogeriatrisen kvartetin vastaava sairaanhoitaja.

Yksikkö F1 on 14-paikkainen vaikeasti psyykkisesti oireilevien iäkkäiden koti. Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja kehittäjänä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden toimintakykyä tukevan työotteen varmistaminen ja kehittäminen, hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen. Olet aktiivisesti hoitotyön arjessa mukana ja toimit aktiivisena kehittäjänä yksikössä. Lisäksi toimit osastonhoitajan työparina ja tarvittaessa myös sijaisena. Toimenkuvaasi on mahdollisesti tulossa muutoksia. Odotammekin sinulta valmiutta toimia työnantajan edustajan roolissa.

Hyvät vuorovaikutustaidot sekä sopiva ripaus huumoria auttavat sinua menestymään ja kehittymään tässä tehtävässä. Arvostamme kokemusta ja aitoa kiinnostusta juuri meidän asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja toimintamme kehittämiseen.

Päivittäiskirjaamisessa on käytössä Pegasos-potilastietojärjestelmä sekä RAI-järjestelmä. Keväällä 2021 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutamme uusiin tiloihin keväällä 2024.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä, työstä ryhmäkodissa sekä Titania-järjestelmän tuntemisesta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Maarit Kajander, puh. 09-310 29237, maarit.kajander@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskus
Osoite: Käpyläntie 11, 00600 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.