Vastaava sosiaalityöntekijä

Hangon perusturvavirasto julistaa haettavaksi:

Vastaavan sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä

Hanko on kaksikielinen pikkukaupunki meren äärellä, joka tarjoaa pienen kunnan joustavuutta ja mahdollisuuksia vaikuttamiseen.

Haemme moniammatilliseen aikuissosiaaliyksikköön ammattitaitoista esimiestä kehittämään ja johtamaan motivoitunutta tiimiämme. Työtiimiin kuuluu myös sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa ja yksi asiantuntija.

Yksikön esimies vastaa aikuissosiaalityöstä, mikä koostuu ennaltaehkäisevästä ja korjaavasta sosiaalityöstä, vammaispalvelusta, sosiaalihuoltolain mukaisesta mielenterveys- ja päihdepalvelusta, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä maahanmuuttajatyöstä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan KVTES:n mukaisesti, joustavan työajan, lounasedun ja mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuumme kuuluu liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointipalveluna hierontaa. Lisäksi voivat sosiaalipalvelun palveluksessa olevat tarvittaessa käyttää kaupungin autoa virka-aikana. Autamme myös tarpeen mukaan asunnon löytämisessä.

Vastaavan sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä riittävä johtamistaito. Työtehtävät edellyttävät hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummassakin kotimaisessa kielessä.

Virkaan haetaan viimeistään 31.1.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hanko 11.12.2019

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi tai perusturvajohtaja Elisabeth Kajander, 040 028 0012, elisabeth.kajander@hanko.fi

Hangon kaupunki, Perusturva, Sosiaalipalvelukeskus
Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.