Vastaava suuhygienisti

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään suun terveydenhuollon palveluita.

Etsimme joukkoomme Ruovesi-Virrat yhteistoiminta-alueelle innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää vastaavaa suuhygienistiä. Alueella on laadukkaat ja monipuoliset asumis- ja harrastusmahdollisuudet. Halutessasi autamme mielellämme myös asunnon hankkimisessa.

Vastaava suuhygienisti toimii suun terveydenhuollon hoitohenkilöstön lähiesimiehenä sekä Ruovedellä että Virroilla, työ sisältää jonkin verran myös kliinistä asiakastyötä.

Keskeistä meille on asiakaslähtöisten ja vaikuttavien palvelujen tuottaminen hyviä käytäntöjä edelleen kehittäen sekä uusia innovaatioita soveltaen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.
Tehtävä on vakituinen ja voimme tarvittaessa joustaa työaikojen suhteen. Palkkaus määräytyy AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan.

Työyhteisömme on savuton.

Hakemukset ja CV Kuntarekryyn tai osoitteeseen saila.niskanen@keiturinsote.fi 23.11. 2020 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja: Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen puh. 044 715 1741

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen puh. 044 715 1741

Keiturin Sote Oy, Suun terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.