Vastaava tallimestari - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Vastaava tallimestari

Haemme vastaavaa tallimestaria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Perhon toimipaikan ratsutalliin 1.9.2019 alkaen. Vaadittava koulutustaso vähintään hevostalouden perustutkinto ja ratsupuolelta vähintään hevosharrasteohjaajan pätevyys. Tehtävä edellyttää kykyä ohjata ratsastustunteja ja ohjata ratsastuskoulutoimintaa.
Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, monipuolista hevosalan osaamista ja työelämäyhteyksiä hevosalalla sekä oma-aloitteista ja vastuullista työn suorittamista.
Eduksi lasketaan talliympäristön koneiden käyttötaidot ja kokemus hevostapahtumajärjestelyistä.

Tehtävä sisältää opetustallin hevosten ja talliympäristön toiminnan johtamista ja hoitamista sekä opiskelijoiden ohjausta tallitöissä ja ratsastuskoulutoimintaan osallistumista.
Tehtävässä on ilta- ja viikonlopputyötä.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.
Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Lisätietoja antavat
toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala 044 7250682, hanna-mari.laitala@kpedu.fi ja lehtori Marianne Hyyrynen 040 8085058
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Haanentie 26, 69950 Perho

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Tutustu työnantajaan