Skip to main content
test
Vastaava terveydenhoitaja - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme vastaavaa terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen osastonhoitajan työpariksi neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon.

Vastaavana terveydenhoitajana pääset keskeiselle paikalle kehittämään monipuolista ennaltaehkäisevää työtä siirryttäessä uudelle hyvinvointialueelle. Uudisrakennuksemme Savonlinnassa on valmistunut alkuvuodesta ja neuvolatoiminta on muuttanut uusiin tiloihin. Arvostamme kokemusta terveydenhoitajan työstä sekä esimiestehtävistä. Edellytämme muutosvalmiutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia erilaisissa yhteistyöverkostoissa sekä näyttöä kehittämis- ja yhteistyötaidoista. Avoterveydenhuollon ylilääkäri toimii lääketieteellisen toiminnan tukena. Vastaavan terveydenhoitajan työkuvaan sisältyy myös hoitotyötä ja asiakasrajapinnassa toimimista.

Kelpoisuusehtona soveltuva ylempi terveydenhuollon tai sosiaalialan korkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto/aikaisempi opistotason ammattitutkinto, joiden lisäksi vähintään 30 op sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja/tai hallinnon opintoja sekä tutkinnon lisäksi riittävä kokemus johtamis- ja esimiestehtävissä.

Työn aloitus 10.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Valintapäätös on ehdollinen, kunnes valittu on valintapäätöksestä tiedon saatuaan 30 päivän kuluessa ilmoittanut kirjallisesti ottavansa tehtävän vastaan sekä esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään 6.10.2022.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Alkuperäiset todistukset tulee esittää pyydettäessä. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot tehtävästä
osastonhoitaja Katja Kyllönen, puh. 044 417 2809 tai
ylihoitaja Mari Teittinen, puh. 044 417 3981.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Perusterveydenhuolto, neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Pihlajavedentie 4, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb