Skip to main content
test
Vastaava tuottaja Jyväskylä Sinfonialle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylä Sinfonia on kaupungin oma orkesteri, jonka sinfoniakonsertit ja monipuolinen toiminta ulottuu laajasti koko maakunnan alueelle. Orkesteriin kuuluu 39 vakituista ammattimuusikkoa ja 5 hengen tuotantotiimi. Orkesteri konsertoi vuosittain yli 30 000 kuulijalle, ja toiminta kattaa yli sata musiikkitapahtumaa klassisista konserteista kamarimusiikkiin, genrerajat ylittäviin erikoistuotantoihin sekä yleisötyöhön. Orkesterin päävierailijana toimii Meta4 jousikvartetti ja taiteellisena neuvonantajana Ville Matvejeff .

Nyt haemme

VASTAAVAA TUOTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.9.2022 alkaen.

Jyväskylä Sinfonian vastaavana tuottajana tehtäviisi kuuluu konserttien, erikoistuotantojen, kiertueiden ja levytysten tuotannollinen suunnittelu ja toteutus yhdessä tuotantotiimin kanssa sekä solisti- ja kapellimestarivierailuihin liittyvät tehtävät. Päätehtäviin kuuluu myös yleisö- ja musiikkikasvatuksen sekä digitaalisen sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus. Lisäksi osallistut orkesterituotantojen markkinointiin ja ulkopuolisen rahoituksen hankintaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää musiikki- ja orkesterimaailman tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja, sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä monipuolisia digitaalisia valmiuksia. Sinulla tulee olla vahva tuottajan ammattitaito ja kokemusta kulttuuritapahtumatuotannosta. Olet oma-aloitteinen ja sinulta sujuu itsenäinen työskentely. Eduksi tehtävän hoitamisessa on myös monipuoliset esiintymistaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 12.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävän haastattelut pyritään toteuttamaan 15. - 16.8.2022. Rekrytoinnissa saatetaan käyttää henkilöarviointia.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Intendentti Emma Anttila 27.6. - 8.7.2022 klo 10-13 välillä. P. 0400 872168, Sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb