Vastaava työpajaohjaaja

Nurmijärvi- Positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on 43 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista.

Haemme Nurmijärven nuorisopalveluihin

VASTAAVAA TYÖPAJAOHJAAJA

vakituiseen työsuhteeseen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Oletko rohkea kehittäjä, innostaja, organisoija ja toimeenpanija? Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Osaat kuunnella ja ohjata nuoria niin nuorten työpajalla kuin kesällä rantakahvilassa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja taitoa nuorten kanssa työskentelystä.

Mikäli tunnistat itsesi yllä mainituista, niin odotamme hakemustasi.

Tarjoamme monipuolista ja vastuullista työtä aktiivisessa ja nuorekkaassa työympäristössä.

Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen p. 040 317 2060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2020 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4841
  • 16.11.2020 - 8.12.2020 15:00
  • NurmijärviUusimaa

nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen p. 040 317 2060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.